Hoe gebruikt u de trefwoorden in de rechterkantlijn.
Een addertje onder het gras.

 

(De lijst met trefwoorden in de rechterkantlijn van mijn twee weblogs op deze site is momenteel niet volledig; ze gaat niet verder dan de letter 'p'. Hopelijk is dit probleem spoedig verholpen.)     


U vindt op deze site twee weblogs. De artikelen op die weblogs zijn onderverdeeld naar trefwoorden, die het navigeren op de site vergemakkelijken. U ziet die trefwoorden boven aan elk artikel staan en ook in de rechterkantlijn van beide blogs. Maar let op, er zit een addertje onder  het gras. 

Er staan dus twee weblogs op deze site:

1 - Het nagenoeg complete weblog dat ik bijhield in de jaren 2008-2013 (zie het linkje in de linkerkantlijn). Dit blog heeft uitsluitend de status van archief, er verschijnen daar geen nieuwe artikelen meer.

2 – Het weblog Rusland in woord en beeld, dat wordt bijgehouden vanaf 2014 tot heden. Daar verschijnen wel regelmatig nieuwe artikelen.

Bij beide weblogs staan in de rechterkantlijn dezelfde trefwoorden vermeld, ze verwijzen echter – en dat is verwarrend - uitsluitend naar artikelen op het nieuwe weblog. 

Zoeken op trefwoord in het oude weblog (Rusland in woord en beeld) kan gelukkig ook, maar alleen via de trefwoorden die staan vermeld boven aan elk artikel, meteen onder de kop. Via die trefwoorden belandt u dan wel uitsluitend bij stukjes op het oude weblog.

Wilt u (ook) zoeken in het nieuwe weblog, dan moet u gebruikmaken van de trefwoorden in de rechterkantlijn. Daarbij maakt het dus niet uit of u zich op het oude of het nieuwe weblog bevindt. Maar, nogmaals: klikt u op een trefwoord in de kantlijn, dan belandt u altijd op het nieuwe weblog. 

Verder is er natuurlijk ook de 'gewone' zoekoptie via het zoekvenstertje rechtsboven. Een zoekopdracht daar beslaat wél beide weblogs.